top of page
Background.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN

LEADGENERATIE KUNNEN WE TOCH OOK ZELF DOEN?
 

Ja, je kan natuurlijk alles zelf doen. Maar heb je de juiste data om te bellen? Heb je software om de data op te blijven volgen? En nog veel belangrijker heb jij de juiste mensen in huis die gemotiveerd raken van telefonisch acquireren? Of zijn jouw mensen veel effectiever als ze bij prospects aan tafel zitten? Je kan natuurlijk je eigen brood bakken, maar de meesten kiezen ervoor om naar de bakker te gaan zodat ze tijd over houden om andere dingen te doen. Kies daarom voor een efficiënt en gemotiveerd team en besteed leadgeneratie uit.

WAT IS HET VERSCHIL MET ANDERE LEADGENERATIE BEDRIJVEN?
 

FleetLeads levert kansrijke afspraken en geen leads. Een lead is informatie over een bedrijf. FleetLeads gaat veel verder. Je krijgt kansrijke afspraken bij bedrijven die in jouw doelgroep vallen, nu in de markt zijn voor jouw dienstverlening én interesse hebben. Met als resultaat een veel hogere conversie.

HOE WEET IK DAT DE AFSPRAKEN GAAN CONVERTEREN?
 

Jij kiest de doelgroep waar jouw propositie het beste bij aansluit en bepaalt de afspraakcriteria, bijvoorbeeld binnen welke periode contracten moeten aflopen, hoeveel voertuigen een prospect minimaal moet hebben of de gewenste regio. Wij gaan die doelgroep benaderen met jouw propositie en wij maken alleen afspraken met bedrijven die voldoen aan jouw criteria én behoefte hebben aan afspraak.

WELK AFREKENMODEL HANTEERT FLEETLEADS?
 

Wij werken met een eerlijke prijs per netto afspraak. Dus geen uurtje factuurtje waar je van tevoren niet weet wat je eruit gaat halen. Bij ons is het een vaste prijs per afspraak.

WAT GEBEURT ER ALS EEN AFSPRAAK NIET VOLDOET AAN DE CRITERIA?
 

Het kan voorkomen dat een afspraak toch niet voldoet aan de gestelde criteria. Wij blijven per slot van rekening mensen en fouten maken kan. In dat geval krijg je kosteloos een nieuwe afspraak van ons.

MOET IK EEN LANGLOPENDE OVEREENKOMST AFSLUITEN?
 

Nee! Wij geloven erin dat de samenwerkingen voor beide partijen succesvol moeten zijn en blijven. Onze contracten zijn daarom flexibel opzegbaar. Wij hebben echter wel langlopende samenwerkingen, maar dan dus zonder langlopende overeenkomsten.

VERKOPEN JULLIE AFSPRAKEN DUBBEL?
 

Nee. FleetLeads belt uit naam van de opdrachtgever en met het unieke verhaal van onze opdrachtgever. Hierdoor is het onmogelijk dat afspraken dubbel worden verkocht. Ook werkt FleetLeads met gescheiden datasets waarin alleen op jouw doelgroep gebeld kan worden.

WAT LEVERT HET MIJ OP?
 

Doordat je niet telefonisch hoeft te acquireren houden jij en je accountmanagers tijd over voor werkzaamheden die jullie leuk vinden (bij prospects aan tafel zijn), waar jullie goed in zijn (new business gesprekken voeren) en die het meeste geld opleveren (veel orders schrijven!).

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
Anker 6
Anker 7
Anker 8

TELEFOONNUMMER

WERKTIJDEN

Ma-Vr: 9:00 - 17:00

Zat-Zon: gesloten

ADRES

Marathon 11M
1213 PG Hilversum

bottom of page