top of page
Background.jpg

ONZE AANPAK

Ontdek hier hoe onze kernwaarden ervoor zorgen dat accountmanagers
vol verwachting naar onze kansrijke afspraken toe gaan!

DE KERNWAARDEN

Elke afspraak is kansrijk! Wij gaan alleen voor afspraken waar wij zelf ook enthousiast van worden en waar we zonder aarzeling naar toe zouden gaan.

Wij werken alleen met succesvolle opdrachtgevers en streven naar win-win projecten. Beide partijen moeten profiteren. Is dit niet zo? Dan durven wij te stoppen.

KW 5 Win.png
KW 2 Soft.png

Met onze soft selling aanpak overtuigen wij prospects op toegevoegde waarde en niet met druk. Bezwaren? Dat zijn voor ons juist kansen om toegevoegde waarde te bewijzen.

Focus is ons geheim: onze B2B Lead Creators zijn experts in één specifieke branche. Het kennisniveau van de branche is daardoor ongeëvenaard en zo vormen wij het ideale verlengstuk van elk sales team.

KW 6 Focus.png
KW 3 Database.png

Het stellen van de juiste vragen, zorgt voor de beste antwoorden. Leg deze kennis goed vast in verrijkingsvelden en gespreksnotities, en de database is optimaal inzetbaar voor succesvolle vervolggesprekken.

Ons doel is dat opdrachtgevers alleen betalen voor afspraken die daadwerkelijk kansrijk zijn. Daarom werken wij met een vaste prijs per afspraak.

KW 7 Prijs.png
KW 4 Doen.png

Nakomen wat we beloven is onze prioriteit. Op voorhand bepalen we gezamenlijk wat realistische projecten en processen zijn en we houden ons aan die afspraken. Zo simpel is het.

Bij ons geldt: teamwork makes the dream work. We helpen elkaar, spelen de ander de bal toe en juichen voor elkaars successen. Eerlijkheid, integriteit en uniek zijn vormen de kern van wie we zijn.

KW 8 Samen.png
Visueel ingesteld? In 56 seconden leggen wij onze werkwijze uit.

TELEFOONNUMMER

WERKTIJDEN

Ma-Vr: 9:00 - 17:00

Zat-Zon: gesloten

ADRES

Marathon 11M
1213 PG Hilversum

bottom of page